Het bedrijf

Veehandel van Lieshout B.V. is een dienstverlener gespecialiseerd in de veehandel, overslag van levende have en rechtstreeks transport naar slachthuizen. Een echt familie bedrijf wat al meerdere generaties in de handel actief is. Aangezien Leon ook al op jonge leeftijd een passie had voor de koeien, en ook al vroeg met zijn vader naar de boer ging, is de veehandel hem met de paplepel ingegeven en is niets in deze bedrijvige en roerende branche hem te gek.

 

In- en Verkoop van alle soorten rundvee inclusief nuchtere kalveren of het kopen van complete veestapels behoren ook tot onze dagelijkse bezigheid.

Veehandel van Lieshout B.V. heeft een goedgekeurde export verzamelplaats met veel ruimte. Wij ontvangen wekelijks nuka’s die hier gesorteerd worden en daarna zijn weg weer vinden.

Dagelijks ontvangen wij koeien en stieren voor slachterijen in binnen- en buitenland. De dieren worden door onze eigen chauffeurs en veewagens vervoerd zodat de dieren zo kort mogelijk op de wagens verblijven. Ook kopen wij magere koeien in om af te mesten.
TevensĀ zetten we vaarskalveren op voor de fokkerij.
Wij beschikken over een NVWA goedgekeurde reinigings- en ontsmettingsplaats voor veewagens.

neem gerust contact op voor meer informatie contact opnemen